Teknologi installasjon av vinduer i leiligheten renovering

 vanlige | pre-renoveringsarbeid | demontering | installasjon av vegger | vinduer | ledningsnett | rørlegging utstyr | maler arbeid | enheten bånd og vanntettingsmembraner | flisarbeid | installasjon av himlinger | parkett

En kort liste over installasjonsarbeid: det forberedende arbeid før du installerer Windows, fjerning av gamle vinduer, vindusåpningen forberedelse, installasjon av nye PVC-vinduer, installasjon av vinduskarmer, installere lavvann, sette skråning, installasjon av glass, forseglet.

Forberedelser til installasjon: fjerne all terskel, fjerne gardiner, for å slippe til vinduet, for å gi tilgang til strømnettet, gjør søppelsekker, dekke gulvet og møbler stoff eller tunge voksduk.

1. Demontering av gamle vinduer. Fra vindusrammen fjernes. Demontere vindusrammer. Om nødvendig, demontere (bortkommen) løyper. Demonter gamle vindusramme (i sjeldne tilfeller er det mulig å opprettholde integriteten av den gamle vindusramme).

 

2. Installasjon av PVC-vinduer. Med avtagbart plastvindu skyvevinduer fjernet. I forberedt åpningen, er vindusrammen innsatt og festet til ankerboltene og monteringsplaten.

Det bør følges nøye at rammen var på nivå, og ikke på blender (i boliger er tilfeller der skyline vindusåpningen er ikke ideelt, bør den vertikale rammen også settes på nivå).

Ellers vil vinduet ikke fungere skikkelig.

Spaltene mellom veggen og en ramme zapenivayutsya skum. Skumisolasjon fungerer som en funksjon og en festeanordning. Fra kvaliteten på denne faseinstallasjon avhenger totalresultat.

Skummet påføres jevnt og fylle ut alle sporene og hulrom av åpningen, og det er nødvendig å ta hensyn til graden av ekspansjon av skummet.

Installere PVC vinduskarmen installasjon av plast vinduer i de fleste tilfeller betyr at sammen med et nytt vindu vil sette en ny terskel og en ny glans. Det eneste unntaket er når leiligheten (hus, rom) arbeider og terskel kan installeres på egen hånd.

Hvis du har en god gammel lavvann, kan du lagre det for det nye vinduet, men i dette tilfellet vil den trenge restaurering (gjenoppretting) - en førsteklasses service, som koster bare litt forskjellig fra kostnadene for en ny bølge.

Svill kuttet ved åpningen, festet til vinduet (til podstavochnomu profil). Hvis en liten åpning under vinduskarmen, han zapenivaetsya. Ellers må du forsegle åpningen eller murverk mørtel * (for stalinistiske bygninger).

Hvis montert vindu åpnes mot en balkong (som i dette tilfellet), er det hensiktsmessig og funksjonell istedenfor lavvann (på utsiden av vinduet) for å angi vindusposten.

Fikse plast vinduer alle sprekker mellom vinduet og åpningen fylt med skum, og på sitt tørre isolert. Det ytre isolasjonslag utformet for å beskytte laget av isolasjon (som er et lag av skum) på inntrengning av fuktighet, så vel som fra de skadelige soleksponering.

Så, det synes det meste av arbeidet er ferdig. Imidlertid for fullstendigheten av vindusåpningen ikke nok etterbehandling løyper (som er både dekorative tillegg under å skjule skum, og en funksjonelt element - forbedrer varmeisolasjon og lydisolasjon vindusåpningen). Plast bakkene gi vinduet en ferdig utseende, dessuten er dette den beste kombinasjonen med plast vinduer (i forhold til plastering bakkene).

3. Installere plast bakker. Plast bakkene er satt på en dag med vindu panel og blokkere hus og på den andre dagen av de stalinistiske bygninger.

I det siste trinnet i vinduskarmen og setter glasset hang sash. Gjør installasjonen av tilbehør (som step-vent, lås, myggnett, etc.).


Min kontoStatistikk