Renovering av lokalene ved konstruksjon mannskap

Renovering med hjemmelagde mester eller de mulige konsekvensene av renovering brigader fra markedet.

 So du, som tusenvis av mennesker før du blir møtt med behovet for bygging og vedlikehold. På muligheten for å ansette en profesjonell for denne byggefirma du ikke tror, ​​bare gjør ditt valg på å bygge team fra markedet, posisjonere seg som et team som utfører høykvalitets reparasjoner og dekorasjon. Og hvorfor ikke? Prisene ser ut til å være tilgjengelig, folk med et sterkt sinn. Så, for å gjøre reparasjoner på dem.

 Jeg ønsker å advare at du kan forvente i denne saken. Er det verst tenkelige scenario - å møte en svindel. Hvem har fortalt deg om den store opplevelsen for reparasjon av leiligheter og kontorer, tok forhånd og forsvant, eller rett og slett tatt ut av hjemmet eller kontoret alle potensielt verdifulle ting.

 Men la oss være optimistiske og vurdere best-case scenario. Teamet kom i 2-3 personer. Dette alene burde varsle, spesielt hvis du bestilte er ikke noen form for reparasjon, som å reparere toalett, og et stort utvalg av tjenester fra design til etterbehandling og remodeling dekorere.

 Det faktum at yrkesbygg reparasjon og overnatting, er annerledes. Og det er usannsynlig bygging mannskaper fra markedet for å håndtere det, spesielt hvis de har en person gjør arbeidet huset maleren, snekker, designer og elektriker, med tanke på at hver av disse aktivitetene ikke krever noen spesiell kunnskap. Og hvordan ville du ikke overbevist om sannheten i denne uttalelsen, bør vi ikke bli gjennomført på om som ønsker å tjene deres tillit og reparasjon av bygninger, leiligheter og andre etterbehandling bygging og reparasjoner, for ikke å være en taper da.

 Men din venn sa at nå som laget har jobbet med ham, og gjorde vel, vel, har små defekter, men for prisen forgivable. Og du glemte å presisere at for manglene og bedratt den lave prisen på reparasjon, ansette et team som har utført vedlikehold av leiligheten. De absolutt gjøre det. Men en eller annen måte har glemt å justere vegger, maling eller annen måte begynner å gulne, la rørene på badet vegger opp i veggen, forklarer at så vakker, og selv kvaliteten på kablingen er generelt dårlig.

 Det tar et par måneder, innser du at ledningene må endres slik at en dag var det en brann, en burst pipe, for skjønnhet innemuret i veggen, ga en rekke problemer, og generelt trenger å reparere og re-decoration. Det viser seg at pengene kastet bort for reparasjon, har blitt brukt forgjeves. Igjen, søk team, og igjen, og nye reparasjonskostnader.

 Trenger du det? Tross alt, det er en enkel måte å løse problemet med reparasjon - spør et byggefirma, sysselsetter fagfolk.
Min kontoStatistikk