Selskapet "Bergen malermester" ble stiftet i 2004. Bare i de siste to årene, har vi bestått mer enn tolv av komplekse objekter. Tidligere erfaringer, kvalifisert personell, overholdelse av all teknologi og vi kan gi en års garanti på utført arbeid. Kvaliteten på arbeidet vårt har blitt bekreftet i løpet av undersøkelse av relevante selskaper.

 Masters - eksperter på sitt felt - er regelmessig trening kurs og sertifisering. Alle av dem - fast ansatte for arbeid ved hjelp av moderne materialer og dyre verktøy. Våre mesterer - å holde seg à jour med moderne trender av interiør, har en stor portefølje. Prosjekter er ofte publisert i fagtidsskrifter.

   Alle prosjekter er utviklet i henhold til standardene er teknisk kunnskapsrike, blir gjennomført i praksis, noe som er sjelden i dagens marked sammen med skisse og arbeid prosjekter for å utvikle de nødvendige tekniske prosjekter. Felt tilsyn tillater, på den ene siden, godt utvalgte materialer, møbler, tilbehør, for å møte ønskene til kunden, den andre - å være vedvarende, ikke hindre adopsjon av forhastede, teknisk informerte beslutninger. Datasimulering gjør det mulig å se det indre i detalj.

Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester. Integrering av objektet materialer gjør våre kunder til ikke å bekymre deg for innkjøp, kvalitet, og for å spare på kostnadene. Dette sikrer også presis levering. Våre designere ta på det skitne arbeidet på valg av materialer, slik at bare kunden et valg av alternativer. Vi ko ordinerer prosjekter, inkludert i komplekse saker.

   En liste over selskapets tjenester omfatter også dekorere, prosjekter en "smart hus", planteøstrogener, akvarier, design, hjemmekino og mer.

     Hos oss praktisk å betjene. Vi tilbyr utmerket service med et personlig preg i alt.

    Alle prosjektene er individuelle
    Hver kunde er en individuell avtale
    Personlig arkitekt og designer
    Individuelt arbeid
    Individuell betalingsplan
    Diskuterer individuelle rabatter

    Vi kan være stolte av at våre kunder er fornøyd og anbefaler oss til sine venner.


Min kontoStatistikk