Estimerte kostnader for renovering

  Alle som ønsket å gjøre reparere sine lokaler, først og fremst interessert i kostnadene for arrangementet. Det første som kommer til kommer til hjernen er å ta noen reklame aviser eller magasiner og gjøre markedsføring av byggefirmaer og prøve å få minst et grovt anslag av kostnadene for reparasjon av leilighetene.

 Ganske raskt du vil innse det er ikke lett å få tak i slik informasjon, en ganske stor rekke priser for arbeidene og ikke overalt kan gi informasjon om den totale kostnaden for etterbehandling og materialer.

 Så du prøver å finne ut gjennom folk du kjenner som har noensinne engasjert i å reparere sine lokaler. Veldig snart vil du finne at mange mennesker, og så mange meninger om dette temaet.

 Så vi tilby deg en veldig enkel ordning for beregning reparere dine lokaler.

 Først av alt, oppfordrer vi deg til å gjøre en god reparasjon med bruk av høykvalitets materialer. Dette vil bidra til å holde renoverte lokalene i god stand i lang tid.

 Det andre trinnet i denne hendelsen - vi må ty til en profesjonell designer - som vil hjelpe deg å lage et bilde av dine lokaler etter reparasjon, samt plukke opp materialer og møbler. Etter at du vil være mye lettere å foreta en vurdering av kostnadene for reparasjoner, samt bygningsmaterialer.

 Faktiske priser for arbeid ikke mye mer enn å fortelle en mann som aldri har måttet forholde seg til byggearbeidene, så vi anbefaler deg å lese den omtrentlige beregning av kostnadene for bygging og materialer basert på opplevelsen av vårt selskap.


I. Avhengigheten av kostnadene for renovering på type og alder av bolig

  Kostnaden av arbeidet avhenger av type og alder av hjemmet, og type finish. Kostnaden av arbeidet kan deles inn i flere deler. I denne delen skal vi snakke om alt arbeidet mulig i rommet, med unntak eksklusive verk (kolonner, pilastre, buer, komplekse strukturer laget av individuelle tegninger, osv.).

 For hvert prosjekt er detaljerte anslag for alt arbeid. Med hver klient individuelt arbeid utført, og vi prøver alltid å finne et kompromiss i løsning av tvister med kunden. De store beløpene som avgis, som er diskutert på scenen av anslagene for byggearbeidene.
 •         Gamle hus med trebjelker: kr. 5500-7800 for kv.m
 •         Eldre hjem med fra beton: kr. 5000-7200 for kv.m
 •         Ny panel, monolittisk og mursteinshusene: kr. 5800-7200 for kv.m


II. Kostnaden av forbruksvarer

 Forsyninger - materialer som brukes i det forberedende arbeidet og er grunnlaget for den endelige etterbehandling. Dette lim, selfangere, primere, tørre blandinger, negler, rør, ventiler, kabler, brytere osv.

 Kostnaden for forbruksvarer er sterkt avhengig av type og alder av hjemmet, og type finish. Det kan deles opp i flere deler. Alle materialene som vi bruker i høy kvalitet og oppfyller kravene til de mest krevende kundene.
 •         Gamle hus med trebjelker: 4400-5900 norske kroner for kv.m
 •         Eldre hjem fra beton: 3600-5100 norske kroner for kv. m
 •         Ny panel, monolittisk og mursteinshusene: 3300-4800 norske kroner for kv. m
 I kontorbygg, grunnet den store mengden av elektrisk arbeid, bør kostnaden for hver etappe legges kr. 300-400 for kv.m.

III. Kostnaden for etterbehandling materialer

  Etterbehandling materialer - materialer som er brukt for etterbehandling tak (maling, tak, dekorative paneler, etc.), vegger (maling, tapet, dekorative malinger, dekorative paneler, etc.), gulv (parkett, linoleum, fliser, etc.), sanitære apparater (dusj, toalett, vask, etc.), dører, elektrisk uttak, brytere, etc.

 Forbruk av etterbehandling materialer per kvadratmeter gulvplass på stedet er ikke avhengig av type og alder av hjemmet. De fleste av de totale kostnadene for etterbehandling materialer avhenger av dine økonomiske evner, men det er en divisjon pris avhengig av hvilken klasse reparasjon.

 Deretter vil vi snakke bare om materialer, er kvaliteten ikke i tvil.
 •         Den nedre grensen for kostnadene ved etterbehandling materialer kr.2400 / kv. m
 •         At du ikke har råd til å kjøpe med de pengene? Dører - ikke mer enn kr.2000 Unit, et bad - kr.4000, toalett -. kr.4500, vask -. kr.5200, keramiske fliser -. kr.200, tapet -. kr.250 per rull, elektrisk uttak og brytere - kr.80 per stykke, parkett -. ikke mer enn kr.300 for kvartalet. m balsam for pengene du ikke kan kjøpe.
 •         Optimal kostnadene etterbehandling materialer kr.3600 / kv.m
 •         At du ikke har råd til å kjøpe med de pengene? Dører - kr.4500 Unit, et bad - kr.7000, toalett -. kr.9000, vask -. kr.25000, keramiske fliser - kr.500 for kv.m, tapet - kr.500 per rull, elektrisk uttak og brytere - kr.200 per stykke, parkett -. kr.600 for kv.m, air condition - kr.8000.
 •         Den neste terskelverdien ferdig kr.4800 for kv.m. Dette betyr at du kan enten kjøpe alle materialer proporsjonalt dyrere, eller du ikke har råd til å kjøpe dyre badekar eller dusj eller dyrt gulv (for kr.1000 kv.m), Som dekker kostnadene for forskjellen forrige terskelen.
 •         Grensene for de følgende terskler ikke formelt eksisterer. Du kan gå forskjellige måter å kjøpe dekorative materialer, men det er alltid nødvendig å bruke en regel, kan du ikke sette en kostbar og stilig bad på tide å kjøpe fliser for kr.200 kv.m
 Enkelt sagt, kan du ikke bruke en dyr dress med revet sko. Alle materialer må være kompatible med hverandre i stil, kvalitet og pris. Selv om grensene for denne terskelverdien ikke finnes, kan du fortsatt definere det i 300 dollar. per kvm. Denne prisen du har råd til å kjøpe materialer i en klasse.

 Når du har bestemt deg for alle tre punkter, kan du få den endelige kostnaden for reparasjoner med materialer. Dersom beregningene utføres i fravær av prosjektet vil nøyaktigheten av disse beregningene være innenfor 20-30% av de totale kostnadene. I nærvær av en interiørdesign prosjektestimater kan gjøres opp til 5% av de totale kostnadene.


Min kontoStatistikk