Teknologi fliser legge i leiligheten renovering

 vanlige | pre-renoveringsarbeid | demontering | installasjon av vegger | vinduer | ledningsnett | rørlegging utstyr | maler arbeid | enheten bånd og vanntettingsmembraner | flisarbeid | installasjon av himlinger | parkett

Før du tar fatt på flisarbeid
, samkjøre veggene, installasjon av vannrør og avløp installert monteringsramme montert avløp, bygget vegger opp miksere, er elektriske kabler legges.

Så du partisjon på vegger og gulv av pre-utforming, tegninger med fliser.

Badene fliser plassert først på veggen. Oppsettet av fliser på veggene er gjort slik at kuttingen ikke var mindre enn halve bredden av platen. Dette er alltid mulig, siden lå flis eller fra veggen eller fra enhver kant, det avhenger av størrelsen av flis, flis søm tykkelse og størrelse av veggen.

Når docking fliser i indre hjørner, merk hvilken side å se på denne vinkelen, dvs. fliser på en vegg overlapper fliser på tilstøtende vegg.

Dette skyldes det faktum at planet for flisene er ikke er helt flate, og når kanten flisene stiger på ikke-plane overflaten av flisen, snur det mezhplitochny ujevn søm ved krysset tilstøtende vegger.

Tile søm bredde er regulert av spesielle kors og fastsettes på grunnlag av følgende parametre: hvor glatt flis, hvordan å passe forskjellige fliser og fliser grensen, fliser størrelse. De mindre kalibrerte fliser, jo mer nødvendig å gjøre mezhplitochny søm.

Hvis du legger fliser uten sømmer, er det best å bruke til dette formålet granitt, den har en høyere kvalitet og bedre tåle de geometriske dimensjoner.

Docking fliser på utenfor hjørnene av veggene er som følger: endene av flis overlegg på hjørnet, skjerpet på 45 grader, da flisen er plassert i en vinkel, slik at skivene på begge sider utfyller hverandre til en rett vinkel. Skjerping fliser produsert på spesielle maskiner og hydrauliske. Hyppigheten av rotasjonen av disken på en stein for å skjerpe fliser må være høy for å unngå chipping glasur på flisen.

Når docking fliser og akryl bad (tilstøtende side akryl badekar og vegger, flislagt) er det et alvorlig problem: når du fyller badekaret med vann deformerer kanten vekk fra veggene, henholdsvis når du vasker, vannet faller på veggene, avløp gulvet .

Konvensjonelle metoder for tetting sømmen ikke hjelper, fordi nesten ethvert materiale levd opp til akryl, ikke hold på deformasjon. For å unngå dette, kom vi opp med en ganske effektiv måte. På veggen der karet er installert, må du ikke sette flislagt gulv, og til kanten av karet.

Flisene skal legges på en spesiell flislim, med riktig installasjon og glatte vegger og gulv limforbruket er rundt 25 kg per 5,4 kvadratmeter

Grout flisefuger av en spesiell fugemasse.

Videre er det etter den siste raden med fliser lagt L-formet plast profil med ganske hard kant, en andre fly som profil, pre-smøre med silikon, legger seg ned på siden bad. Deretter bad poddomkrachivaetsya så nær ombord kjørte inn i kanten av flisen. Dermed blir profilen klemt mellom veggfliser og badekar overbord. Når du fyller den med vann, selv om det er deformert, vil det ikke påvirke tettheten av bad og tilstøtende vegg.


Min kontoStatistikk