Elektrisk teknologi i reparasjon av leiligheter

 vanlige | pre-renoveringsarbeid | demontering | installasjon av vegger | vinduer | ledningsnett | rørlegging utstyr | maler arbeid | enheten bånd og vanntettingsmembraner | flisarbeid | installasjon av himlinger | parkett

 Electric starter arbeidet på stedet fra dag én.

 Det begynner med demontering av gamle ledninger, fjerning av gamle ledninger, stikkontakter og andre enheter. Lagt et midlertidig kraftsystemet objekt.

 Samtidig begynner legging ledninger i gofrorukave i gulvet, veggene og taket. Dimensjonering og kabeltypen er basert på mandatet, det vil si beregnet lastfordeling av grupper av kontakter og brytere på breaker.

 Ledningene i gofrorukave stablet på gulvet langs veggene eller under dem, er lederne til uttak og brytere matet vinkelrett eller parallelt med gulvet, men ikke diagonalt. Dette er for å hindre utilsiktet utslipp til ledningen med en spiker eller andre deler for montering.

 Installasjon dekkskive gjort etter pussing vegger. Montering beslag stikkontakter og brytere laget etter endt veggen. Installasjon av dekorative rammer og dekkplater på uttak og brytere laget etter Maling.

 Montering av sikringen er i en boks med en dekorativ topp, som regel er denne boksen flukt med veggen opp på veggen.

 Når du velger kabel for telefon og Internett bør følge den siste utviklingen, som den raske utviklingen av disse næringene raskt aldre mentalt og tekniske parametere fra den tidligere valgte ledninger.

 For eksempel krever fiber optisk kommunikasjon, som nå er svært vanlig, en fire-kjerne-kabel kan "i morgen" vil komme opp med ny teknologi og allerede krever shestizhilny wire, så du har å velge i forkant av kurven, dvs. for eksempel, kan den samme kabelen til telefonen lå tvunnet par (8 kjerner, hovedsakelig brukt for datanettverk.)

 Ved legging kabel-TV, må vi huske at vi ikke bare den sentrale TV, men "NTV +", "Cosmos TV", etc., som krever ekstra utstyr og en egen kabel. Som ikke fungerte, på slutten av reparasjoner begynne å legge kablene i kanaler.

 Før immurement ledninger til veggen eller knytte deres behov for å teste fordi elektrisk arbeid er klassifisert som skjulte fungerer.

 Nylig, svært ofte i prosjektene lagt "avkarnizer lys" ("lys portal") til glødepærer, men er ikke vurdert, at bruken av lyspærer produserer mye varme og dermed taket på dette området begynner å gulne over tid, temperatur, for ikke å nevne nevne det store energiforbruk som lengden av disse "portaler" er som regel stor nok.

 Følgende negative effekter forbundet med det, er det en begrenset levetid i alle lampe. Enkelt sagt, jo flere lys, jo større er sannsynligheten for utbrenthet, noe som betyr at du må jevne erstatte lampene, og fordi et sted der de er festet er ganske smalt, det er uunngåelig når du endrer lamper, de ulike skader taket, som også krever periodisk redecoration.

 Ved bruk lysrør for å erstatte problemene er de samme, men de er ikke så mye kjøligere og ikke forbruker strøm på 3 ganger mindre. Men kvaliteten på lysstoffrør er ikke alle glade, fordi lyset fra dem oppnås kalles "ikke-levende".

 Det er en annen type lampe - er neon, men de gir bare "dekorative" belysning, dvs. den lyset er ikke nok, sterke nok til å lyse opp rommet.

 Når du bruker halogenlamper for innebygd, må vi huske at det er nødvendig å installere et ekstra transformator, som også har sitt eget liv, og fordi de vanligvis sutureres til taket, og deretter å erstatte dem med en ytterligere komplikasjon. Derfor bør når du velger belysning for seg selv være klar hvor nyttige de vil være i drift.

 Til elektriske apparater som bruker mye strøm, eller som ligger i bad, vanligvis definert av en egen bryter (klimaanlegget, vaskemaskin, komfyr, et varmt bad eller dusj med steam generator, etc.) og RCD, for å unngå fare for elektrisk støt.


Min kontoStatistikk