Måter å organisere renovering

 Du har besluttet å renovere leiligheten, for å bygge et hus eller oppussing på kontoret, men jeg visste ikke hvor du skal begynne eller hvem du skal ringe.

 Hvem kan jeg kontakte for å finne utøver renovasjoner?

 På den første forberedende stadium for reparasjon må du velge noen som ville oversette dine ideer til virkelighet.

 Du kan bruke en av tre fundamentalt forskjellige måter å løse dette problemet:

    1. Gjøre renovering selv;
    2. Søke hjelp fra polenmester;
    3. Bruke tjenestene til renovering og byggefirma, lisensiert, og viktigst av alt - mange års erfaring!

 Vi vil anbefale deg et tredje alternativ som problemet. Tilby et komplett spekter av reparasjon og bygging tjenester bare av fagfolk.

 Du kan fortelle hva vennene dine anbefaler deg til en annen, eller du har bladd mange moteblader reparere at du vet alt og betale ekstra, tror du pengene for samarbeid med spesialister du ikke kommer.

 Vi ønsker å holde deg fra utslett beslutninger. Faktum er at, med henvisning til ekspertene, vil du, tvert imot, spare penger!

 Du kan ta vårt ord, og du kan se det første hånd.

 For eksempel, når materialer eller møbler som du liker, vil i det totale beløpet være plutselig mye dyrere enn du forventet og ønsket ikke å passe inn i det indre rom. Når stablet taket plutselig redusere den totale  høyden slik at på egenhånd vil måtte gå hjem, ducking hodet. En varm etasje, som er alt mens oppvarming din fantasi, kan du ikke engang gjøre det fordi huset ledningene er svak.

 Enten du ønsker å løse disse problemene eller ikke, gjør din verste.


 Velge et byggefirma

 Vi skal snakke om stadier av reparasjon, noe som vil ha deg i en appell til reparasjon og entreprenørfirma.

 Så vil den andre forberedende stadium for reparasjon din være å lære om selskapet der du har søkt.

 Først av alt må du sørge for at selskapet har alle nødvendige dokumenter og lisenser, yrkeserfaring og profesjonelle medarbeidere.

 Møte med arkitekt

 Den første fasen av prosjektet starter med et møte med arkitekt.

 På det første møtet vil du fortelle arkitekten deres ønsker om framtidige reparasjoner.

 Det vil være bra hvis det første møtet, må du ta en grov plan av lokalene, for eksempel, BTI, noen bilder av den nåværende tilstanden av objektet av et plott. Dette vil bidra til å gjøre den første samtalen mer produktive.

 Arkitekten, som har lang erfaring i prosjektledelse, vil du lytte nøye, fremhever de viktigste punktene som skal danne grunnlaget for fremtidig prosjekt.

 Først av alt, er det objektivt vurdere omfanget av de foreslåtte reparasjoner, vurdere hvordan dine ønsker sammenfaller med dine evner, og viktigst forstå grunnleggende forutsetning for den planlagte objektet. Etter det, vil han gi deg flere alternativer for ulike typer prosjekter. (Se teknologien som en design eller lage et design prosjekt).

Så du lese pre-forslaget. Og det vil være den andre fasen av oppussing av hjemmet ditt.


 Pre-forslag

 Pre-forslag avgjør primært om forståelse mellom arkitekt og oppdragsgiver. Det var på dette tidspunktet diskutert detaljene er nødvendig for å produsere fullstendige tekniske spesifikasjoner for prosjektet. Dette gjør selskapet til å gjennomføre prosjektet effektivt og dele den med en garanti.

 Det er bedre hvis kunden personlig møte med arkitekt for å diskutere den pre-forslaget. I dette tilfellet har kunden mulighet til å helt se ikke bare resultatene, men også kommentarer til utvikleren.
 Først etter at du er sikker på at du er fornøyd, flytter du til det tredje stadiet og inngå en avtale med selskapet.


 Prosjektering og renovasjon av leiligheter

 Den fjerde og siste etappen av reparasjon vil være direkte fra prosjektet interiøret i leiligheten og reparasjoner. Alle bekymringer vil ta over selskapet. Alt du vil være nødvendig fra tid til annen, for å møte med arkitekt, som vil fortelle deg om de pågående prosessene og signere gjerning av det utførte arbeidet.


 Er du fortsatt tenker hvor du skal dra?

 Ring oss på: +47 46 86 39 56, og våre eksperter vil svare på alle dine spørsmål.


Min kontoStatistikk