Teknologien legger gulv i renovering av en leilighet

 vanlige | pre-renoveringsarbeid | demontering | installasjon av vegger | vinduer | ledningsnett | rørlegging utstyr | maler arbeid | enheten bånd og vanntettingsmembraner | flisarbeid | installasjon av himlinger | parkett

Parkett

Parkett fungerer begynne med enheten bånd og vanntett gulv.

Etter fullført tørking screed (21 dager) syklus begynner forberedende arbeid før legging av parkett.

Deretter vurderer vi teknologien legging av parkett og heltre. Etter at enheten couplers, er vanntett kryssfiner møbler plassert på et spesielt lim. Kryssfiner tidligere delt inn i fire deler.

Hvert ark av kryssfiner tiltrukket flere plugger. Deretter kryssfiner polert, rengjort alle mulige uregelmessigheter. Så la han gulv (heltre). Ved legging flat fuktigheten bør være mellom 40-60%.

Så polert parkett sliping maskin flere typer sandpapir. Hvis gulvet har store porer, og etter det første laget av sealer er best å bruke en spesiell gel å fylle porene.

Etter at de gjenværende lag av lakk påføres. Type og antall lag med lakk avhenger ditt ønske. Mellomrommet mellom gulv og vegg er fylt med tetningsmiddel.

På grensen mellom parkett og keramiske setter en spesiell isolasjon strek. Den er laget av kork-foret på begge sider tynn skinne.

Før hvert lag parkett lakk polert med fint sandpapir for å fjerne små villi. Etter en komplett maleri, lukket parkett hardboard. Parkettgulv film anbefales ikke fordi mangel på luft fører til adhesjon av filmen, hvoretter overflatene er stygge merker.

Legging av parkett eller laminerte plater

Teknologi legging av parkett eller laminerte plater (kalt "flytende gulv") er mye enklere.

Etter tørking av den viktigste avretteren er anbefalt å lage et tynt lag av selvutjevnende blanding, for en jevnere overflate.

Neste, passer spesielt lag av kork, som tjener som en støtdemper mellom gulvbordet og gulvet. Styret passer i desynkronisering (dekk) med et mellomrom fra veggene av 15-20 mm.

Mortise og tenon på gulvbordet limt med spesielt lim. Tillegg limt til gulvet styret er ikke nødvendig. I krysset styret og keramiske fliser (hvis gulvet er i samme plan), må du legge igjen en avstand på 15-20 mm, og deretter å sette tilbake separasjon T-terskel. Kork strek legging tregulv brukes.

Kommersiell legging linoleum og tepper

Gulv lagt på den "ideelle" plant underlag. For å oppnå en slik overflate, må enheten utføres etterbehandling screed selvnivellerende blanding.

Neste linoleum limt til et spesielt lim. Leddene brodere spesialverktøy og en tilkoblingsledning sveiset under temperaturen ved hjelp av en spesiell hårføner.

Fremstilling av gulvet under teppet er det samme som en kommersiell linoleum. Så han limt på et spesielt lim.


Min kontoStatistikk