Renovering teknologi i leilighet (kontor)

 vanlige | pre-renoveringsarbeid | demontering | installasjon av vegger | vinduer | ledningsnett | rørlegging utstyr | maler arbeid | enheten bånd og vanntettingsmembraner | flisarbeid | installasjon av himlinger | parkett

Før vi kommer til detaljer om teknologi for reparasjon og etterbehandling arbeider i leilighetene, vil vi gjerne presentere deg for de generelle reglene for reparasjon, rekkefølgen og tidspunktet for gjennomføringen av ulike sykluser dekorere.

 Vanligvis begynner noen konstruksjon med fundamentet (base). I vårt tilfelle er det utarbeidelse av nettsteder for reparasjon og etterbehandling, dvs. fjerning av gamle murer, fjerning av ulike design, rengjøring vegger og tak til bakken, fjerning av gulv, screed, fittings, dørkarmer osv. avhengig av den opprinnelige tilstanden i reparerte området.

 Før arbeidet er nødvendig for å inspisere bunnen av leiligheten og utarbeide en erklæring om sin tilstand, er det bedre å gjøre å ta bilder av feil funnet under inspeksjonen lavere leiligheten. Ellers kan du risikere å uberettigede krav fra naboer.

 Det ville synes at det kan være lettere, blakk og kastet, men den tilsynelatende enkelheten kan noen ganger føre til svært ubehagelige konsekvenser. For eksempel, hvis udugelig demontering barrierer kan skade rørleggerarbeid rørene og dermed oversvømme en nabo eller komme til skjulte ledninger og få "energi boost for dagen", eller enda verre, starte en brann.

 Mens du tar ut søpla kan være lett ødelagt heis (rusk i kontakten mellom gulvet og veggen av heisen, forårsaker skade på heisen). Derfor bør det tas hensyn til: å bli reparert er ingen enkel eller billig arbeid, har hver prosess sin egen teknologi og varighet.

 Etter demontering og fjerning av avfall, antar vi at grunnlaget er lagt. Det viktigste - ikke glem å vaske heisen og stairwell, eller ende opp som fiender for varigheten av de resterende reparasjoner.

 Den neste fasen av reparasjon og ferdigstilling - er levering av byggevarer til nettstedet. Har materialet på nettstedet er nødvendig for at: - du hadde plass til å flytte og verk - ikke dra materialer fra hjørne til hjørne, tar det mye tid og krefter.

 Levering av voluminøse materiale (murstein, tørr blanding, gips, blokker, etc.) skal utføres i etapper. Vurdere følgende situasjon: en stor, tung ting for "Lada" er ikke podvezesh! Derfor slikt materiale er bedre å ta med en liten margin (Hvis noe fortsatt, ville det være billigere å flytte alt på en gang på en lastebil enn å få opp den manglende murstein eller en blanding, vil prisen på levering være mye dyrere enn selve materialet).


 Begynne akkurat nå reparere og etterbehandling.

 Den første er den fremtidige utformingen av partisjoner. Bestemt hvor nødvendig en rett vinkel (ikke alle rommene kan gjøre alle de riktige vinkler.) Ytterligere barrierer er reist. Parallelt med murer arbeid elektriker og rørlegger. Elektriske ledninger rydder langs eller under vegger og tak. Rørlegger engasjert oppvarming, fordøyd stigerør oppvarming, om nødvendig, de er skjult i veggen.
 
 Deretter får jobbe plasterers. Første sett beacons på vegger og tak, vymeryayutsya vinkler og deretter brukt gips lag. Etter å ha utført stukkatur screed strømmet på gulvet. Kan fylle tie i etapper, dvs. ved avslutningen av plastering arbeid i et rom.

 Vinduet enheter er installert i parallell og terskler.

 Så montert radiatorer, og å installere vannrør og avløp i bad og kjøkken.

 Slik installerer bygget rammer for rørleggerarbeid. Mens han jobbet elektriker vmurovyvaya dekkskive og rydder de gjenværende ledningene. Han gjør også installasjon og oppsett av de elektriske brytere og elektroschetchika.

 Som tørking puss og påstøp å installere tak og maling.

 Etter ferdigstillelse av røyrleggjararbeid er bestilt tiler.

 Etter maskering utarbeidelse av vegger og tak, dvs. de proshpatlevany, primet og pusset, og installasjon av keramiske fliser, Arbeidet med parkettgulv. Passform og polert fanera.Zatem alle arbeidstakere, unntatt parkett forlate anlegget ved å legge parkett. Etter fullført installasjon av parkett, pusset han og lakkert de første to lag lakk. Etter det tørker, dekket parkett med hardboard dimensjonering tape på ark med hardboard ledd og ledd mellom veggene.

 Deretter etterbehandling maleri arbeid (maleri av vegger og tak, vegg papir tapeter), installert apparater, VVS, dører og listverk. Slik installerer utsalgssteder, brytere, lysarmaturer.

 Etter at alle verker fremført, åpnet gulv og lakkert de gjenværende lag med lakk.

 Den siste fasen av renovering og dekorere er hvitvasking av rommet og fjerning av utstyr.

Min kontoStatistikk