Teknologi rørleggerarbeid i renovering av leiligheter

 vanlige | pre-renoveringsarbeid | demontering | installasjon av vegger | vinduer | ledningsnett | rørlegging utstyr | maler arbeid | enheten bånd og vanntettingsmembraner | flisarbeid | installasjon av himlinger | parkett

Rørlegger yrke som vanligvis forbindes vanligvis med den type profane mann, klar for flasken å gjøre "alt under tasten."

Disse assosiasjonene vi har utviklet gjennom mange års forsømmelse av kulturell produksjon og forsømmelse av menneskelige behov. Faktisk er yrket en rørlegger i bygningen varte ikke i betydning.

Få vet det, men det er spesielle institusjoner for høyere utdanning for å trene yrket. Spekter av problemer som er løst disse universitetene, sikkert mye mer enn de problemene som oppstår i forbindelse med reparasjon og dekorasjon. Arbeidet på stedet rørlegger går vanligvis først og slutter siste.

Det begynner med fjerning av det gamle utstyr. Hvis det er et gammelt hus, er det sannsynlig at noen vil sprekke rør eller trykk plukker, så du bør være svært forsiktig når du fjerner produksjonsutstyr. I nye hus denne prosessen enklere, som regel er det ingenting å bli fjernet, fordi noe utstyr ikke. Deretter sette radiatorer.

Nisje å installere radiatorer neste gang rørleggere kommer til gjenstand for bygging og pussing vegger i bad. Slik installerer vannrør og avløp, alle disse rørene er i veggene.

På dette punktet, bør anlegget være komplett montering tegninger for installert utstyr, tilgjengeligheten av festene for montering rammer innebygd VVS, oppvarmet håndklestativ.

Den neste fasen - sette rørleggerarbeid, det arbeidet som gjøres før mål lakkert parkett. Det vanligste materialet for vann - er av metall og plast. Den er egnet for installasjon, ingen sveising, ingen avleiring av plakk på veggene av rørene.

Maker gir en garanti for at rørene 80 års drift, men dessverre er det ingen statistikk over slike ting, fordi det er ganske ny. Bruk også kobberrør, som ligner på egenskapene til metall og plast, men har en statistikk manual.

Kostnaden for kobberrør og tilbehør for dem, omtrent 1,5 ganger høyere enn i metall og plast. Kloakk rør PVC.

Rørleggerarbeid på stedet er en av de dyreste, fordi Disse arbeidene tilhører den kategorien av skjulte og kostnadene for å mislykkes er svært høy.

Svært ofte kunden insisterer på "feil" justering våtromsinnredning som passer designen plass eller vilje til å tenke på toalettet ved inngangen til badet, men denne plassen er isolert og kan ikke betraktes som åpen eller som en del av ethvert rom.

På grunn av dette må vi konstruere ulike podier, pumper og andre triks for å ikke krenke fysikkens lover, og at vannet fra bollen gikk inn i den viktigste kloakk riser, ikke en bidet, som ved design beslutning er under toalettet og nær de viktigste kloakk riser .


Noen ganger er det verdt å vurdere hva som er bedre: normal funksjon avløp eller subjektive syn på utforming av bad. Svært ofte i feil justering og VVS for store spor av kloakkrør, er tilstopping av rør, som i denne ordningen er svært vanskelig å rengjøre.

Min kontoStatistikk