Om psykologi for reparasjon en leilighet med hendene


Selvrenovering  Før eller senere, er hver enkelt av oss nødvendigvis møtt med behovet for å gjøre reparasjoner i leiligheten. Ja, kan denne dagen bli utsatt mer enn én gang, ikke to ganger, men til slutt, blir det tydelig uunngåelighet.

 Bakgrunn falle av, maling på vinduene sprakk, taket er slags stille gru. Innser at reparasjonen ikke kan unngås, begynner du å tenke gjennom alle stadier, registrering av arbeid som må gjøres, prøver å finne ut hvor mye penger og tid på alt dette vil bli brukt. Og forferdet allerede gjentatte ganger, denne gangen, du forestille utsiktene, gitt at du trenger å gjøre reparasjoner på sine hender.

 Det viktigste er ikke å få panikk og å forstå enkel ting å gjøre reparasjoner i alle fall behov og ingensteds på det ikke går. Å reparere brakt til deg så lite som mulig bekymringer og overraskelser, ikke umiddelbart tenker på utviklingen av design prosjekt og en plan for reparasjon. Det er ønskelig å utvikle flere prosjekter for å kunne velge den beste. Prøv å ta hensyn til alle detaljer.

 Dersom utviklingen av prosjektet virker skremmende oppgave til deg, og du har ingen mulighet til å skape noe verdifullt, ikke vær trist.

 Selvfølgelig, for å vise frem til venner og familie en stor interiør prosjekt det ville være fint, men hvis du ikke vet hvilken side til alle av denne tilnærmingen, er det best å slå til fagfolk som vil vurdere alle kommentarer og utvikle interiøret i leiligheten din. Og du vil gjøre det til en realitet, renovert leilighet i hjemmet.

 Så er prosjektet ferdig. Komme til kjøp av materialer.

 Det beste er å kjøpe på én gang til mangelen på materialer er ikke hindret reparasjon, forsinke dets timing. Hvis du kjøper før alle nødvendige reparasjoner fra bakgrunnen til negler, vil reparasjonen tar deg mye mindre problemer. Men å sette til side for senere kjøp lim eller plugger, kan du tenke på dem i siste minutt, og i stedet for å gjøre en reparasjon av veggene med hendene, jag deg å se etter materialer. Ikke overraskende kan timing bli forsinket etterbehandling flat i forhold til hva du forventet i begynnelsen.

 Forresten, kjøpe materialer, prøver å holde seg til den planlagte, dvs. hvis i stedet for lilla bakgrunn du likte lys grønn, stripete, tenke på hvordan de vil passe inn i helheten. Hvordan ville en ikke-planlagte kjøp fordi det ikke var nødvendig å endre stilen på rommet, fordi under wallpaper passer bare denne malingen, og så videre i det uendelige. Hvis vi endrer noe, gjør det ved å være helt sikker på at endringer er fullt passe i den utviklede design prosjekt.

 Før du starter reparasjon
, er det best å ødelegge utvei, det vil si å ødelegge leiligheten, har du ikke akkurat i stand til å utsette reparasjoner. Det er best å takle dette problemet barn, for hvem spillet er vill spennende, vel, du får en leilighet på en måte som ville frata reparasjoner du bare ikke føler for det.

 Reparere gulvet du, tror jeg, pine, men det vil gjøre. Men ledninger og avløp, hvis du ikke er spesiell i denne forbindelse, er det bedre å overlate mestere i sine boligtjenester. De, selvfølgelig, egnet for drift fra synspunkt, den klare kun til dem, men i alle fall, noen erfaringer på disse tingene de har.

 Hva ville du gjøre, reparere taket eller veggen forberedelse for etterfølgende etterbehandling, best å gjøre dette timer til 20:00. Ellers, naboer, uansett hvordan de forstår og vennlige mennesker er, vil en dag fortelle deg alt om deg og din reparasjon tror. Personlig har jeg fra tid til annen er det et slikt ønske, da tidlig på morgenen eller sent på kvelden av mine naboer trekke ned vegger, pre prosverlivaya dusin hull i dem, ingenting annet som ståk og styr, kan jeg ikke forklare.

 Hver nybegynner mester reparasjonen på hendene, står det faktum at innkjøpt materiale er ikke grunn nok, men syntes å være kjøpt i overflod. Men butikken også ønsket flis var det ikke. Vel, du kan kjøpe en annen, hvordan er det å fullføre, og deretter fortelle alle at de ulike fliser på veggene - det er alle raseri.

 Og til slutt reparasjonen er ferdig. Vel, tenk på det, at resultatet av reparasjonen, og det var i prosjekteringen, er de to svært forskjellige ting. Slik er det, at den dekorative gips falt som om noe er galt, og truende knitre bakgrunn. Det spiller ingen rolle at et par av fliser falt av, og lå gulv er ikke helt som den skal. Det viktigste du har gjort leiligheten renovering selv!Min kontoStatistikk