Materialvalg og veggen installasjon teknologi i leiligheter og hus

 vanlige | pre-renoveringsarbeid | demontering | installasjon av vegger | vinduer | ledningsnett | rørlegging utstyr | maler arbeid | enheten bånd og vanntettingsmembraner | flisarbeid | installasjon av himlinger | parkett

Først må du finne ut hvilken type materiale.

Den enkleste og raskeste alternativet - det er gipsplater. Men denne historien har en rekke ulemper: en hul vegg, skadelig lys, liv av en liten (i sammenligning med andre materialer), men i enkelte hjem (gamle med trebjelker) bruk av andre materialer er umulig på grunn av begrensninger i belastningen på gulvet.

Stramme tidsfrister, reduserer bruk av gips byggetid på grunn av manglende pussing og tørr vegg. Dette materialet er mye brukt i utsmykningen av kontorer og andre kommersielle eiendommer. Leilighetene vi anbefaler å bruke bare gips i tak eller manglende evne til å bruke et annet materiale av ulike grunner.

Partisjoner av skum betongblokker En annen mye brukt vegg materiale - luftes betongblokker. Den har god kapasitet og lydisolerte, lett vekt (3 ganger mindre enn murstein, 600 kg / kubikkmeter).

Dette materialet er brukt (stort sett) med isolasjon vegger på balkonger, utvendig vegg isolasjon i solid konstruksjon. Ifølge sine egenskaper dette materialet er ideelt for vegger innendørs.

En klasisk materiale for vegger - er en murstein. Fordeler: holdbar. Ulemper: tung (1750 kg / kubikkmeter), naturlig bakgrunnsstråling (den viktigste komponenten i en murstein er leire, som er en naturlig kilde til stråling) er verre enn skum, lyd og varmeisolering.

Det er mange andre materialer for enheten interiør partisjoner, de alle har lignende egenskaper til de foregående materialer, så vi vil ikke dvele ved dem separat.

Før du velger et materiale for partisjoner bør fremfor alt å undersøke rommet for muligheten for å bruke noe av materialet. De resterende materialparametere: varmeisolering, lydisolering, holdbarhet, vekt, pris og installasjonstid er ordnet, og du vil finne den mest egnede materialet for deg, eller lytte til ekspertene, som i henhold til mandatet for hjemmet ditt, gir deg anbefalinger.

Når du installerer en vegg materiale er nødvendig, først av alt, å partisjonere rommet. Still den vertikale og horisontale oppdeling av fremtiden (i bygging av vegger for å definere det viktigste verktøyet er vanlig vertikal lodd, ved hjelp av et vann-nivå kan antas ganske tabbe, fordi feilen er stor nok).

Bare etter lissene er strung rundt omkretsen av fremtiden veggen (vertikal og horisontal), er du klar for umiddelbar installasjon. Ikke i noe tilfelle ikke tillate å bygge en vegg på "øyet" eller det som er normalt, ellers får du en kurve partisjon justering som du vil ta mye mer innsats og penger enn tid brukt på riktig layout.

Hvis du velger cam blokker, før deres installasjon er nødvendig jevn overflate ved foten av de fleste partisjoner (opprinnelige grunnlaget) anbefales ikke å bygge barrieren høyde av mer enn 2 rader per dag (ellers er det et skifte og sagging vegger), blokker limt sammen med et spesielt lim.


Min kontoStatistikk